FitPOS Zgjidhje
për Biznesin tuaj!

Fillo

Shërbimet

Më poshtë mund të gjeni shërbimet tona.

Modulet

Softueri ynë përbëhet nga disa module të ndryshme

Multi Funksional

Funksional në të gjitha llojet e PC-ve.

Gjenerim i Raporteve

Raportet gjenerohen në mënyr automatike

Shpejtësi

Softueri ynë është shumë i lehtë dhe i shpejtë.

Gjuhët

Klientët tanë kan mundësin për kërkesë për gjuhët e nevojshme.

Liçensim

Softueri ynë nuk ka nevojë për pagesa vjetore.

Portofolio jonë

  • All
  • Restaurant
  • Market
  • CMS

Restaurant

Restaurant

Market

Market

Meny Digjitale

Meny digjitale, kontakto per me shum info

Bashkpunime

Bashkpunimet dhe markat për paisje përcjellëse.

Pytjet më të shpeshta

Më poshtë keni disa nga pytjet dhe përgjigjet më të shpeshta.